Baby schoentjes met witte hartjes

Voorbereiding voor verzending: 1 werkdag
Levering: De prijs is exclusief eventuele betalingskosten controleer de bezorgmethoden
Prijs/st.: 13,00 € 13.00
ilość stuks

kies variant

Zet op wensenlijst
* - Verplicht veld

Beschrijving

We zijn verheugd u onze unieke babyschoentjes te presenteren - kleine meesterwerken van stijl die ervoor zorgen dat uw kleintjes er prachtig en elegant uitzien. Deze charmante witte schoentjes, versierd met geborduurde hartjes, zijn het toppunt van delicatesse en charme voor uw jongste schatten.

In ons product is het onze prioriteit om maximaal comfort en veiligheid voor uw kleintjes te garanderen. Daarom zijn onze babyschoentjes gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, met zorg voor de delicate huid en voetjes van uw kleintjes.

Geborduurde hartjes zijn ons handelsmerk. Ze geven de schoentjes een unieke charme en geven uw kleintjes een gepersonaliseerde stijl die zeker de aandacht zal trekken.

We focussen op functionaliteit en zorgvuldige afwerking. De babyschoentjes zijn zorgvuldig ontworpen om de juiste ontwikkeling van de voetjes te ondersteunen, de eerste stapjes van uw kleintjes te helpen en een gevoel van stabiliteit te geven.

Laat uw kleintjes zich vanaf het eerste moment speciaal voelen - we nodigen u uit om de magie van onze babyschoentjes te ontdekken. Schoonheid en elegantie, gecombineerd met zorg voor comfort en kwaliteit, maken de perfecte keuze voor uw kleintjes. Nu verkrijgbaar in onze winkel!

Leeftijd Voetlengte
0-6 maanden 11 cm
6-12 maanden 12 cm
12-18 maanden 13 cm

Verzendkosten De prijs is exclusief eventuele betalingskosten

Land van verzending:

Meningen over het product (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium