Over ons

Er zit verborgen magie in de glimlach van een kind omdat het de hele wereld kan laten glimlachen.

feestjurken kind, kleedjes meisjes,


ZOYA Fashion - jurken zijn een charmante mix van je favoriete stijlen, van klassiek en sprookje tot gewaagd en glamoureus!

Tevredenheid van onze, vooral de jongste klanten, is voor ons het belangrijkste, daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat bestellingen snel worden uitgevoerd en dat de aangeboden goederen van de hoogste kwaliteit zijn. Dankzij de inzet van onze professionals die graag advies geven, wordt winkelen in onze online winkel puur genieten.

 

Geschiedenis van ZOYA

In het begin werden onze kleren buiten het land gemaakt en deden we zelf de distributie. Ondanks de aanvankelijke moeilijkheden en beperkingen kreeg het bedrijf ZOYA al snel erkenning onder ouders die op zoek waren naar originele en hoogwaardige kleding voor hun kinderen tegen een redelijke prijs.

Met de tijd groeide het bedrijf ZOYA en begonnen we geleidelijk aan onze winkels in Polen te openen en meer werknemers in te huren die hielpen bij het produceren en verkopen van kinderkleding. Naarmate het bedrijf zich ontwikkelde, ontstonden er nieuwe uitdagingen die de markt ons stelde.

Een van deze uitdagingen was de economische crisis die de hele kledingbranche trof. Bedrijven begonnen hun winkels te sluiten en klanten gaven de aankoop van luxe kleding voor hun kinderen op. ZOYA voelde ook de gevolgen van de crisis, maar in plaats van op te geven, besloten wij als ouders van ons derde kind dat we ons nog meer moesten inzetten.

We begonnen te zoeken naar innovatieve oplossingen en introduceerden online verkoop. Het was niet gemakkelijk om onze activiteiten naar het internet te verplaatsen - vele slapeloze nachten en het ontbreken van vrije dagen per jaar. Dit alles om ons merk te behouden en verdere groei mogelijk te maken.

Ondanks de crisis hield ZOYA altijd vast aan haar oorspronkelijke doel - het geven van vreugde aan kleine kinderen door formele kleding. Onze producten waren altijd gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en ontwerpers probeerden elk detail te verzorgen, zodat de kleding niet alleen elegant was, maar ook comfortabel om te dragen.

Na jaren van hard werken en opofferingen is ZOYA uitgegroeid tot een van de beste merken van formele kinderkleding in Polen. Onze producten blijven onverminderd populair en de oprichters kijken met trots naar hun werk.

Deze korte geschiedenis van ons bedrijf is een verhaal over passie, toewijding en geloof in onze dromen. Het is ook een verhaal over het overwinnen van moeilijkheden en voortdurend streven naar perfectie. Dankzij hun vastberadenheid en onwrikbare wil is ZOYA uitgegroeid tot een van de beste merken van elegante kleding voor kinderen in Europa, dat plezier brengt aan kleintjes en met trots wordt gekocht door hun ouders.We breiden de groep van onze klanten voortdurend uit en we zijn ook in andere landen:

ZOYA Tsjechië: www.zoyafashion.cz

ZOYA Duitsland: www.zoyafashion.de

ZOYA Slowakije: www.zoyafashion.sk

ZOYA Hongarije: www.zoyafashion.hu

ZOYA Verenigd Koninkrijk: www.zoyadresses.co.uk

ZOYA Oostenrijk: www.zoyafashion.at

ZOYA Polaska: www.zoyafashion.pl

ZOYA Portugal: www.zoyafashion.pt

ZOYA Italië: www.zoyafashion.it

ZOYA Finland: www.zoyafashion.fi

ZOYA Frankrijk: www.zoyafashion.fr

ZOYA Spanje: www.zoyafashion.es

ZOYA Nederland: www.zoyakinderen.nl

ZOYA Denemarken: www.zoyafashion.dk

ZOYA Roemenië: www.zoyafashion.ro

ZOYA Bulgarije: www.zoyafashion.bg

ZOYA Litouwen: www.zoyafashion.lt

ZOYA Letland: www.zoyafashion.lv

ZOYA Estland: www.zoyafashion.ee

ZOYA Kroatië: www.zoyafashion.hr

ZOYA Ierlandwww.zoyafashion.ie

ZOYA Slovenië: www.zoyafashion.si

ZOYA Zweden: www.zoyafashion.se

ZOYA Griekenland: www.zoyapaidi.gr

 

Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op via het contactformulier op info@zoyafashion.beWinkelpersoneel

ZOYA Fashion Belgie - kinderjurken, feestjurken kinderen, feestjurk voor meisjes, witte jurken voor meisjes, meisjes jurk bruiloft, communie kleding meisje, babykleding voor meisjes, doopkleedjes.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium