Leveren & verzendkosten

Levering methoden

Afhankelijk van de hoeveelheid en het gewicht van de door u bestelde producten, de geselecteerde betaalmethode en uw eigen voorkeuren, kunt u een van de bezorgmethoden kiezen:

 • De snelste en veiligste:
  Koeriersbedrijf - levering wordt uitgevoerd door een professioneel koeriersbedrijf DPD of GLS koerier. Kiezen voor een koerier betekent gemak en zekerheid dat uw bestelling op tijd en tegen een redelijke prijs wordt geleverd. Bovendien ontvangt u op uw e-mailadres een link naar de website, waar u kunt controleren waar uw zending zich bevindt.

   

 • Goedkoopste:
  GLS-koerier - is de goedkoopste verzendoptie. Uw bestelling wordt geleverd via GLS.

   

 • Gratis verzending:

  Bij bestellingen vanaf 75 euro profiteert u van gratis verzending, die wordt uitgevoerd door de PostNL.

U kent de totale bezorgkosten van de bestelling nadat u producten aan het winkelmandje heeft toegevoegd en vervolgens de leverings- en betalingsmethode hebt geselecteerd waarin u geïnteresseerd bent - in het overzicht ziet u de exacte waarde die moet worden betaald.

Tijd om te bezorgen

Bezorgmethode

Tijd om te bezorgen

Gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro

 

2-3 werkdagen

 

1-2 werkdagen

 

Deadline voor ontvangst van het pakket

Direct na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per e-mail en een link. Na ontvangst van de betaling van de bestelling starten wij met de uitvoering en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang van onze werkzaamheden.

 

Datum van ontvangst van het pakket = verzenddatum + levertijd

 

De verzenddatum is afhankelijk van de beschikbaarheid van producten en de geselecteerde betaalmethode, terwijl de levertijd afhankelijk is van de door jou gekozen bezorgmethode.

Beschikbaarheid van producten

Voor elk product is er een datum die beschrijft wanneer de producten door ons kunnen worden verzonden - van 24 uur tot meerdere, soms zelfs meerdere dagen (in het geval van moeilijk bereikbare producten). We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het aanbod dat op de website wordt gepresenteerd overeenkomt met de werkelijke voorraadniveaus, maar het kan voorkomen dat de werkelijke levertijd wordt verlengd - we zullen u onmiddellijk informeren.

Als je meerdere producten bestelt, wordt de levertijd voor de hele bestelling afgestemd op het product met de langste levertijd. U kunt de bestelling in fasen afronden - neem contact met ons op of voer de juiste annotatie in de opmerkingen bij de bestelling in.

Internationale leveringen

Land van levering

Tijd om te bezorgen

Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Luxemburg, Polen, Slowakije, Letland, Estland, Litouwen, Nederland,

1-2 werkdagen

Bulgarije, Denemarken, Roemenië, Hongarije

2-3 werkdagen

Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Ierland, Liechtenstein, San Marino,

3-4 werkdagen

Portugal, Zweden,

5-6 werkdagen

Finland, Montenegro, Oekraïne, Moldavië, Israël, IJsland, Albanië, Bosnië en Herzegovina, Cyprus, Griekenland, Malta, Noord-Macedonië, Noorwegen, Servië, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk

7-10 werkdagen

Andere landen

Gelieve ons te contacteren


Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Winkelpersoneel

ZOYA Fashion Belgie - kinderjurken, feestjurken kinderen, feestjurk voor meisjes, witte jurken voor meisjes, meisjes jurk bruiloft, communie kleding meisje, babykleding voor meisjes, doopkleedjes.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium