Onze betaalwijzen

Afhankelijk van de waarde van de bestelling, de gekozen bezorgmethode en uw eigen voorkeuren kunt u kiezen uit een van de volgende betaalmethoden:

  • Overboeking - betaling dient te geschieden op het aangegeven bankrekeningnummer, dat wij u zullen sturen in de e-mail waarin de aanvaarding van de bestelling wordt bevestigd. U kunt de overschrijving online, op het postkantoor of bij een bank doen. Nadat de betaling op onze rekening is bijgeschreven, beginnen we met het verwerken van de bestelling.

 

  • Elektronische betaling - de gemakkelijkste en veiligste manier om via internet te storten. In onze winkel gebruiken we de betalingssystemen PayPal, Stripe en Sofort waarnaar u wordt doorgestuurd om de betaling uit te voeren. Het hele proces verloopt snel en veilig in combinatie met SSL - u kiest uw bank en verricht de betaling.

         

 

Betaling met creditcard:

 

Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Winkelpersoneel

ZOYA Fashion Belgie - kinderjurken, feestjurken kinderen, feestjurk voor meisjes, witte jurken voor meisjes, meisjes jurk bruiloft, communie kleding meisje, babykleding voor meisjes, doopkleedjes.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium