Een smaakvolle boho-huwelijk - welke jurk moet je kiezen voor je kind? 0
feestjurken kind, communie jurken, feestjurken baby, bloemenmeisjes jurken, baby jurkjes, meisjes kleedjes, prinses jurken kind, kleedjes meisjes

Een smaakvolle boho-huwelijk - welke jurk moet je kiezen voor je kind?

Bruiloften in boho-stijl zijn een steeds vaker voorkomende keuze onder jonge stellen. Het uitgangspunt van de boho-stijl is eenvoud, verbondenheid met de natuur en het combineren van etnische, hippie- en zigeunerinvloeden. Dit is een stijl voor stellen die graag conventies doorbreken, creatief zijn en traditionele bruiloften niet hun stijl zijn.

Boho-bruiloften worden meestal georganiseerd in de boezem van de natuur. Houten elementen, wilde bloemen, modieuze macramé zoals dromenvangers of vlechtwerk passen perfect in dit decor. Ga je naar zo'n bruiloft, kies dan voor een casual of typische boho stijl. Traditionele jurken voor een bruiloft zullen hier niet werken. Kinderen moeten ook passend gekleed zijn voor de gelegenheid om zich op hun gemak te voelen bij het bedrijf.

Kinder Jurk in boho-stijl

Een kinderjurk die perfect past in de boho-stijl moet licht en luchtig zijn. Wat betreft de lengte, er zijn hier geen vaste normen. Elk zal goed zijn als het meisje zich er goed in voelt. Ons aanbod omvat verschillende jurken die perfect passen in de sfeer van een smaakvolle boho bruiloft.

Lou kanten jurk zorgt voor lichtheid en vrijheid tijdens het spelen. Het kind zal er als een prinses in zijn. Het ongewone karakter van de jurk wordt benadrukt door een ruches aan de onderkant.

Zacht en opzichtig kant speelt ook een grote rol in het Bohemia-model. Witte kleur, ¾-lengte mouwen en een delicate, kanten opstaande kraag laten het kind op een mooie nifma lijken.

Als je dochter zich geen jurk kan voorstellen zonder een laag tule, kies dan voor het Angel-model. Dit is een kinderjurk die van de eigenaar een echte fee zal maken. De kanten top harmonieert perfect met de tule onderkant. Bij dit model kun je kiezen voor de lengte tot aan de knieën of voor een midi-versie (Angel Long-versie). De Angel kinderjurk is er ook in twee kleurvarianten: klassiek wit en een combinatie van een wit topje met een poederroze broekje.

De combinatie van kant en tule vind je ook terug in de Margaret jurk. Dit is een voorstel van een jurk voor kinderen die ervan dromen een prinses te zijn. Zoet poederroze of glanzend wit en het ontbreken van mouwen passen perfect bij de sfeer van een boho bruiloft.

Estelle kinderjurk is een origineel voorstel voor uw kind. Een ongewone snit, delicate tule in roze kleur en bloemenaccessoires zullen het kind er fenomenaal uit laten zien. Estelle is gemaakt voor de boho-stijl. De luchtigheid, lichtheid en een vleugje romantiek zullen perfect harmoniëren met het decor tijdens de bruiloft.

Advies over het bericht (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium