De rol van het kleine bruidsmeisje op een bruiloft 0

De rol van het kleine bruidsmeisje op een bruiloft

Kleine meisjes dromen ervan om bruidsmeisje te worden op een bruiloft. Dan voelen ze zich gewaardeerd en belangrijk. Als er een meisje tussen de 3 en 9 jaar in je familie of vrienden is, kun je haar vragen om op te treden als het kleine bruidsmeisje op je bruiloft.

Is het de moeite waard om een klein bruidsmeisje te hebben om te helpen?

Misschien zal het Kleine Bruidsmeisje je niet met al te veel dingen helpen, maar het zal je ceremonie zeker een bijzonder karakter geven. Een kind in een lieve jurk met een engelengezicht zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren. Als u wilt dat uw dierbaren uw bruiloft als uniek en onconventioneel herinneren, overweeg dan om een klein bruidsmeisje in te schakelen om te helpen. Het zal een grote eer zijn voor het kind, en je zult zeker blij zijn om haar droom waar te maken.

Taken voor kleine bruidsmeisjes

De taken die u aan het kleine bruidsmeisje toevertrouwt, moeten geschikt zijn voor de leeftijd. De jongste meisjes mogen op weg naar het altaar bloemen voor je gooien. Als je een lange sluier hebt, zal een paarjarige er gemakkelijk in slagen om hem te dragen. Oudere meisjes, ongeveer 8-10 jaar oud, kunnen zelfs vragen om te lezen op de bruiloft of een psalm te zingen als ze muzikaal begaafd zijn. Het is de moeite waard om van tevoren met het kind te praten en te vragen hoe hij zichzelf in deze rol ziet. Dit minimaliseert het risico dat het kind op deze belangrijke dag van gedachten verandert of gestrest raakt door taken waarin het zich onzeker voelt.

Hoe kleed je het kleine bruidsmeisje aan?

De jurk van het kleine bruidsmeisje speelt een belangrijke rol. Het is de moeite waard om een kinderjurk te onderscheiden van de massa en tegelijkertijd een gemeenschappelijk element te hebben met je accessoires. Kinderjurken kunnen de stijl van het feest benadrukken (bijvoorbeeld voor een bruiloft in boho-stijl is de Estelle-jurk van tule perfect). Draag je een kanten jurk, zoek dan een jurk met kanten top voor de kleine helper, zoals in het Margaret model in lichtroze. Het is de moeite waard om accessoires aan te trekken, zoals een bloemenkrans, waarvan je een bruidsboeket krijgt. Als je van plan bent meerdere meisjes te betrekken voor de rol van het kleine bruidsmeisje, kies dan een model jurken of een gemeenschappelijk element, zoals een sjerp. Houd bij het kiezen van een kinderjurk echter rekening met hun voorkeuren, zodat ze zich niet vermomd voelen. Dit zal hun gedrag beïnvloeden. Breng uw kind naar de winkel, waar hij verschillende modellen kan passen. Een tevreden kind zal zijn belangrijke taak graag vervullen en u weet zeker dat de ceremonie eruit zal zien als een sprookje.

Advies over het bericht (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium