Hoe kleed je een kind voor speciale gelegenheden? 0
feestjurken kind, communie jurken, feestjurken baby, bloemenmeisjes jurken, baby jurkjes, meisjes kleedjes, prinses jurken kind, kleedjes meisjes

Voor een kind, net als voor een volwassene, is één feestjurk niet genoeg. Gedurende het jaar zal het deelnemen aan verschillende vieringen - die min of meer plechtig, op school, met familie of vrienden. Het is goed dat een kinderjurk dit karakter weerspiegelt en het kind een gevoel van vertrouwen en vrijheid geeft.

We zullen ze benadrukken door de juiste snit, materiaalsoort, versieringen en kleuren te kiezen. Hieronder vindt u enkele tips die u zullen helpen bij het kiezen van de juiste kinderjurk voor de gelegenheid.

Kinderjurken voor de feestdagen

Degenen die in een familiale omgeving of thuis worden doorgebracht, stellen ons in staat om een iets meer ontspannen snit en ontwerp te hebben, maar roepen een warme, hartelijke sfeer op. Het is de moeite waard om jurken te kiezen in kleuren die verband houden met vakanties - rood, marineblauw, groen of goud. Jurken met lange mouwen, velours en zelfs gebreide zullen ook beter werken. Een goede keuze kan bijvoorbeeld een rood gebreide Nel jurk, een Ana rode wijn jurk of een Ines jurk zijn.

Kinder Jurken voor bruiloften en bals

In dit geval mogen we ons wat meer waanzin permitteren. In plaats van vloeiende materialen kunnen we kiezen voor een lichte, tule afwerking - effectief, maar met veel bewegingsvrijheid bij het dansen en spelen. We kunnen ook kiezen voor iets meer expressieve snitten en kleuren. Kinderjurk voor een huwelijksfeest ziet er geweldig uit, zowel in de traditionele kleur poederroze (zoals de Chantal-jurk met een asymmetrische zoom) als in een gewaagde fuchsia-kleur.

Kinderjurken voor verjaardagen

Men mag ook de mobiliteit en levendigheid van kinderspellen niet vergeten. Een kinderjurk moet al deze ontberingen doorstaan en bovendien absoluut comfortabel zijn. Het is daarom de moeite waard om iets lossere mouwloze modellen en een katoenen voering te overwegen die aangenaam is voor het lichaam.

De Ismena tule jurk of de zeer meisjesachtige Naomi jurk zullen ons voorzien van uitzonderlijk comfort. Deze twee charmante voorstellen voor kinderjurken benadrukken perfect de natuurlijkheid en pretentieloosheid.

Kinder Jurken voor schoolfeesten

Laten we voor schoolappeal en gala's kiezen voor kinderjurken met eenvoudige snitten en pastelkleuren. Benadruk aan de ene kant het belang van de plaats en tijd, en aan de andere kant - we zullen het kind niet overstelpen met een traditionele, versleten academische granaat. In dergelijke situaties werken trapeziumvormige snitten of jurken die in de taille zijn gesneden en met een uitlopende zoom goed.

Advies over het bericht (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium