Kinderjurken die graag schitteren! 0
Kinderjurken die graag schitteren!

Elke ouder weet dat kinderen anders zijn - sommige zijn bescheiden en stil, en de andere zijn zelfverzekerd, houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en ... te schitteren! Voor zulke kleine sterren is het de moeite waard om stijlen te kiezen waardoor ze niet alleen mooi, maar ook uniek aanvoelen.

Voor welke gelegenheden kun je je baby kleden in een glinsterende babyjurk? Waar moet je op letten bij zo'n styling? Welke modellen vind je in de Zoya Fashion collectie?

Antwoorden op deze en andere vragen vind je in dit artikel. Lees verder!

 

Soorten glanzende kinderjurken

Dit soort jurken verschillen niet alleen in de snit en stijl, maar ook in het materiaal dat ze moet laten glanzen. Meestal kun je op de markt 2 soorten glanzende kinderjurken vinden:

 • Jurk met pailletten - jurken in deze stijl krijgen, afhankelijk van het aantal pailletten, een discokarakter. Pailletten reflecteren het licht heel intens, zodat je er zeker van kunt zijn dat je dochter in deze stijl van een afstand zichtbaar is.
 • Jurk met kralen - dit type snit heeft meestal een delicate gloed, bijvoorbeeld dankzij kleine parels. Hierdoor is de kinderjurk onopvallend en tegelijkertijd zeer elegant.

 

Glanzende kinderjurk - voor welke gelegenheid is hij het beste?

Het hangt af van de schittering van de jurk! Hoe minder glitter, hoe meer gelegenheden je een kinderjurkje voor je dochter kunt kiezen.

Ingetogen kinderjurken met een delicaat patroon van pailletten of kralen zullen de schoonheid van de styling perfect benadrukken en zullen je in staat stellen om je te onderscheiden van de rest. Je kunt zo'n jurk voor je kind dragen voor bruiloften en verjaardagsfeestjes, doopfeesten en themaballen.

Voor verjaardagen en themafeesten raden we gedurfde outfits aan. Zeer glanzende kinderjurken kunnen ook een goed idee zijn voor een bruiloft. Tijdens meer plechtige familieaangelegenheden, zoals de communie of de doop, is het echter beter om andere feestjurken voor kinderen te kiezen om de hoofdpersonen van het evenement niet te overschaduwen.

 

Wat moet je weten voordat je een sprankelende kinderjurk koopt?

 • Materiaal. Het is belangrijk dat de kinderjurk van natuurlijke materialen is gemaakt om huidirritatie te voorkomen.
 • Naai methode. Extra patronen gemaakt van pailletten of kralen zijn ook meer plaatsen waar je specifieke zomen kunt vinden. Kijk goed naar de naden waar de glanzende elementen zitten en zorg ervoor dat ze geen krassen op de huid van je baby maken.
 • Jurk gesneden. Pailletten en kralen zijn slechts accessoires die de hele outfit aantrekkelijker moeten maken. Bedenk met wat voor soort jurken je dochter zich prettig zal voelen tijdens spelletjes en dansen.
 • De leeftijd van het kind. Kinderjurken met pailletten of kralen worden aanbevolen voor oudere kinderen. Jonge kinderen kunnen zichzelf per ongeluk krabben met uitstekende elementen, en baby's van enkele maanden oud kunnen ze zelfs inslikken, wat een enorm gevaar voor hen is!
 • Voorkeuren van kinderen. Een glanzende kinderjurk is een zeer gewaagde styling, dus je moet ervoor zorgen dat je dochter hem zeker zal dragen. Voordat je eindelijk een jurk kiest, stel je een paar patronen voor aan je kind en beslis samen welke de perfecte zal zijn.

 

Wat in plaats van een sprankelende kinderjurk? Zet in op glanzende accessoires!

Als uw dochter niet voor een speciale gelegenheid uit wil gaan in een glanzende jurk, en u wilt toch de styling van uw kind een beetje sprankelen, is het misschien de moeite waard om glanzende accessoires voor te stellen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Haarbanden, haarspelden of sieraden voor kinderen zijn perfect om de kinderjurk een beetje meer een feestkarakter te geven!

 

Welke glanzende kinderjurk moet je kiezen van Zoya Fashion?

We zijn de kinderen die van gedurfde en onderscheidende stijlen houden niet vergeten! In de Zoya Fashion-collectie hebben we ook verschillende voorstellen voor glanzende kinderjurken in verschillende snitten waar veel kleine dames verliefd op zullen worden. Wat vind je in ons aanbod?

 

Ingetogen flits

Voor kinderen die willen schitteren, maar de gelegenheid vraagt om een meer ingetogen styling, hebben we kinderjurken met een delicaat patroon van pailletten of kralen.

Onder de Zoya Fashion modellen vindt u:

 • Rosalia, die bestaat uit fijne, enkele stroken pailletten aan de boven- en onderkant van de jurk.
 • Valerie is een voorstel waarbij de onderkant van de jurk erg decoratief is, dus aan de bovenkant hebben we alleen een delicaat maar zichtbaar patroon van pailletten gebruikt.
 • Amy heeft een mooie afwerking aan de zoom van de jurk in kleine glinsterende pailletten.
 • Bij Fabienne hebben kralen een decoratieve functie die het rijke kant prachtig benadrukt.

 

Een beetje meer glans...

Als je je wat meer waanzin kunt veroorloven, kun je kiezen uit de volgende patronen:

 • Alisa is gemaakt voor kinderen die graag schitteren met een delicate gloed. Zilveren sterren reflecteren het licht subtiel en door de eenvoudige snit van de jurk kan deze bij vele gelegenheden worden gedragen.
 • Floria is een kinderjurk met een delicate glans. Het was gemaakt van glanzend materiaal en de tule aan de onderkant van de jurk was bovendien versierd met glitter - als magisch stof van een fee.
 • In de Provence is een sterk en glanzend accent een riem met pailletten, die een waardige en elegante strik aan de achterkant van de jurk creëert.
 • Lily is een aanbieding voor kleine ballerina's. De gecombineerde drie trapsgewijze lagen tule afgezet met pailletten - het schittert prachtig en schikt zich in de dans tijdens bochten en pirouettes!

 

Een echte glanzende prinses!

Deze kledingsuggesties zijn echte waanzin! Veel pailletten voor onderscheidende en gedurfde stileringen.

 • Ismena - kinderjurk, perfect voor familiebijeenkomsten, bijvoorbeeld vakanties.
 • Bij Chloe is de hele bovenkant van de jurk afgezet met zilveren pailletten, waardoor de jurk zowel expressief als elegant tegelijk is.
 • De bianka bovenkant van de jurk is gemaakt van pailletten en de onderkant van tule, waardoor het geheel licht en effectief is.
 • Natalie is een combinatie van klassiek en extravagantie - een eenvoudige, strakke jurk en twee lange mouwen met lovertjes is een interessant voorstel voor styling, bijvoorbeeld voor de jaren 80.

 

Zoals je kunt zien, is de keuze tussen modellen van Zoya Fashion kinderjurken enorm, dus aarzel niet en kies samen met je dochter het patroon dat het beste bij je past.

Advies over het bericht (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium