Hoe kleed je een kind voor een bruiloft? 0

Het is gemakkelijk om overboord te gaan bij het kiezen van een kinderjurk voor een huwelijksfeest. Vanwege het ontbreken van een uniforme dresscode voor kinderen, kleden we onze kinderen vaak in tinten van franje, of integendeel - we richten ons op stereotiepe, zoete stijl. Ondertussen stelt kindermode ons in staat om meer vrijheid te hebben, te spelen met stijlen en kleuren. Kinderjurken kunnen stijlvol zijn en tegelijkertijd aangepast aan de leeftijd van het kind.

Jurken voor bijna volwassen kinderen

Kindermodetrends gaan al een tijdje vormloze en zelfs enigszins rommelige stijlen doorbreken. Steeds vaker komen we kinderjurken tegen die zijn gemodelleerd naar projecten voor volwassenen. Natuurlijk zijn ze aangepast zodat ons kind er niet karikaturaal of ongepast uitziet voor zijn leeftijd.

Daarom is het de moeite waard om gematigd te zijn bij het kiezen van een kinderjurk. Wees niet bang voor versieringen op jurken zoals veren, tule, ruches, pailletten of kant. Dit zijn modieuze accessoires die kinderjurken verlevendigen en een feestelijke uitstraling geven.

Een goed ontworpen kinderjurk moet echter harmonieus zijn. Laten we ons bijvoorbeeld bij de keuze voor de recent modieuze transparante mouwen richten op een eenvoudige, opgebouwde top - net als in onze marineblauwe Luna-jurk. We kunnen het evenwichtsprincipe ook in andere gevallen volgen door te kiezen voor:

  • de delicate onderkant van de jurk bij de elegante top of omgekeerd - het glanzende paillettenlichaam van de Ana-jurk in combinatie met een delicate rok wekt niet de indruk van overdrijving.

     

  • Zichtbare, veelkleurige accenten - pofmouwen afgezet met pailletten in Natalie's kinderjurk zullen de kinderjurk onderscheiden met sprookjesachtige kleuren en de indruk wekken dat het kind naar een bruiloft gaat.

     

  • Een karakteristieke stof of kleur in combinatie met een eenvoudige snit - levendige of felle kleuren in combinatie met een universele snit van kinderjurken zijn perfect voor meisjes die houden van comfort en bewegingsvrijheid. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de gewaagde fuchsia Fabienne-jurk of de met bloemen versierde Naomi-jurk.

     

Zo zullen we onze kinderen niet alleen elegant kleden, maar ook hun verwachtingen niet teleurstellen. Onthoud dat de bruiloft voor de meesten van hen het eerste "echte" bal is.

Wit niet alleen voor de bruid

Een witte of crème trouwjurk is een echte faux pas. Bij meerjarige kinderen mogen we ons echter wat meer vrijheid gunnen.

Witte kinderjurken zijn een goede keuze, vooral als het kind als bruidsmeisje optreedt. Ze zijn ook delicaat en benadrukken perfect het karakter van het kind, waarbij wit past, ongeacht de gelegenheid. Voor eenvoudige en pretentieloze jurken, zoals de Chantal-tulejurk of de Emilie-jurk, is het ook gemakkelijk om kleurrijke accessoires te kiezen die de witte communiekleur zullen doorbreken en de hele styling een elegante toon geven.

Advies over het bericht (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium