Wat een kind te dragen voor een bruiloft op koudere dagen? 0
Wat een kind te dragen voor een bruiloft op koudere dagen?

Bruiloften worden vaak ruim van tevoren gepland. Soms duurt het twee jaar! Daarom is het moeilijk te voorspellen wat het weer op deze specifieke dag zal zijn. Huwelijksceremonies worden meestal georganiseerd in het lente-, zomer- en vroege herfstseizoen. Ook dan speelt het weer echter graag parten. De trouwdag kan koel, regenachtig en winderig zijn.

Heb je de styling van je dochter voor deze speciale dag al gepland, maar is de prognose niet erg optimistisch? Stel uw baby niet bloot aan verkoudheid! U kunt zich eenvoudig op dergelijke omstandigheden voorbereiden en de benodigde accessoires vooraf aanschaffen. Je kleine meid is klaar voor zo'n belangrijke dag.

 

Slecht weer betekent niet slechte kleding!

Kies de juiste accessoires voor de kinderjurk. Ze zullen haar warm houden! Ze zullen de samenstelling van de outfit niet verstoren. Integendeel - ze zullen het alleen maar benadrukken!

Wat is de moeite waard om bij je te hebben tijdens een lelijke aura? Bij Zoya Fashion kun je accessoires matchen met de geselecteerde kinderfeestjurk. In ons aanbod vind je accessoires zoals:

  • kinderbolero;
  • panty's, sokken en kniekousen voor kinderen;
  • tulbanden voor kinderen;
  • sjaals voor kinderen.

 

Of overweeg een jurk met extra lange mouwen die uw kind zal dragen in plaats van de geplande outfit.

Welke add-ons zijn het beste? Laten we de beschikbare opties eens nader bekijken.

 

Kinder bolero jassen

Het is een uitstekende keuze bij ongunstige weersomstandigheden! Een bovenkledingstuk in de vorm van een kinderbolero zal het kind verwarmen en beschermen tegen de wind. Het past bij bijna elke styling - de bolero past goed bij zowel kinderfeestjurken, rokken als broeken. Uw dochter zal ze niet alleen voor belangrijke feesten kunnen dragen.

 

Kniekousen, sokken en panty's voor kinderen

Dit zijn onvervangbare stylingaccessoires voor kinderen! Ze kunnen de kleur van een kinderjurk voor een huwelijksfeest benadrukken, vooral als je kiest voor meer fancy patronen. In het assortiment van onze winkel vind je zowel klassieke modellen als mooie kindersokken, kinderkniekousen of maillots voor kinderen met applicaties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor franje in de Spaanse stijl, kant- of "engel" -patronen met vleugels en pompons.

 

Tulbanden voor kinderen

De hit van vorig seizoen onder de kinderhoofddeksels! De tulband voor kinderen is een elegant accessoire. Het beschermt het hoofd van het kind tegen kou en wind en benadrukt ook perfect de kleding. Tulbanden zijn verkrijgbaar in vele kleuren en designs. In het beschikbare assortiment vind je er zeker een die perfect past bij de kleur en stijl van de gekozen jurk.

 

Kindersjaals

Als het weer echt zijn tol eist, is het de moeite waard om niet alleen het hoofdje van de baby te bedekken, maar ook de nek. Voor dit doel zijn elegante kindersjaals perfect. Dankzij de voering van binnenuit zullen ze de tere nek van het kind bedekken. Zachte, dikke stof zorgt voor comfort en warmte, zelfs op de koudste dagen. Zo'n kindersjaal beschermt je dochter perfect tegen verkoudheid!

 

Jurk met lange mouwen

Overweeg om een kinderjurk met extra lange mouwen aan te schaffen. Uw dochter zal het kunnen dragen als het ongunstige weer u tijdens de bruiloft zal verrassen. Je kunt het ook bij andere gelegenheden gebruiken, bijvoorbeeld als kerstjurk. Kinderfeestjurken uit de Zoya Fashion collectie zijn onder andere diverse modellen zoals Angel, Sophie, Roxy en Ruby. Bekijk de beschikbare patronen op het tabblad Feestjurken.

 

Waar moet je op letten bij het kiezen van accessoires voor kinderstyling voor koudere dagen?

Je hebt alle benodigde accessoires van Zoya Fashion geselecteerd en geen verandering in het weer zal je verrassen. Wat is nog meer het overwegen waard? Er zijn verschillende criteria voor het kiezen van accessoires voor een kind op koudere dagen.

  • Materiaal. Controleer van welke stof de stylingaccessoires zijn gemaakt. Ze moeten je warm houden. Ze kunnen ook de gevoelige huid van uw baby niet irriteren.
  • Aantal toevoegingen. Als je je baby te strak wikkelt om hem te beschermen tegen wind en kou, bereik je mogelijk het tegenovergestelde van het beoogde effect. Tijdens huwelijksspellen kan het kind oververhit raken. Vanaf hier is het slechts een stap verwijderd van een verkoudheid. Kies de meest praktische kledingstukken! Overdrijf het aantal lagen niet.
  • Babycomfort. Hoe meer lagen, hoe minder comfortabel je baby erin zal zitten. Kies accessoires waar je dochter zich tijdens de huwelijksplechtigheid op haar gemak zal voelen.
  • Uw gemak. U wilt die dag natuurlijk geen extra kilo's meesjouwen in de vorm van onnodige kledingstukken van uw kind. Kies dus alleen die elementen van de outfit die je makkelijk mee kunt nemen, bijvoorbeeld in je tas.
  • De voorkeuren van uw kind. Als je dochter niet van sjaals houdt, laat haar ze dan niet dragen. Het is beter om een alternatieve oplossing te bedenken die beide partijen tevreden houdt. Kies samen extra outfit-elementen die je warm en comfortabel houden op een koelere dag.

 

Feest Styling voor elk weer

Je dochter hoeft haar droomjurk niet op te geven alleen maar omdat het slecht weer is. Kies de juiste garderobe-items voor de jurk. Ze geven het kind warmte en bescherming tegen wind en benadrukken tegelijkertijd het karakter van de styling. Krijg als laatste redmiddel een zekerheid in de vorm van een extra kinderjurk met lange mouwen. Je kunt het bij echt ongunstige weersomstandigheden op een kind dragen. Je hebt veel mogelijkheden!

Advies over het bericht (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium